Kategorier
förändring ledarskap mål mod motivation

Små budskap och stor skillnad

Någonstans emellan full fart och fokus så dök det upp en fråga på Instagram om små budskap betyder något, i detta fall på kaffemuggar. Frågan kan tyckas lättsam men visst tusan är det så. Även ett litet budskap på en kaffemugg kan betyda mycket.

När jag läste frågan mindes jag en gammal favoritmugg som inhandlades under den tid då jag drev min konsultfirma.  ”You say I´m a bitch like it´s a bad thing”

Och saken är ju den att budskapet känns så aktuellt fortfarande. Vänner och kollegor som vittnar om härskartekniker som borde höra till dinosauriernas tid. Jag slutar inte överraskas för det fortsätter och fortsätter. Och tyvärr även när det handlar om ungdomar.

288814_1952981709150_5505201_oFör mig handlar budskapet på kaffemuggen inte om att vara elak eller översittare. Det handlar om att stå upp för sin sak och kompetens. Att bryta nya vägar och skapa utveckling genom att använda beprövade metoder med nya insikter trots att omgivningen säger annat. Trots att värderingar och normer vill få dig att tro att du är ingenting.

Därför är jag också stolt över att få förtroendet att jobba med Mental träning för unga tjejer inom fotbollen. Planering och uppstart sker under våren. Och självklart kommer vi jobba vidare med att små budskap också kan göra stor skillnad!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.