Presentation

Under drygt 15 år har jag varit verksam inom olika komplexa uppdrag primärt inom förändrings- och projektledning, både inom offentlig och privat sektor.
Jag har utvecklat en skarp förmåga när det kommer till att analysera potentiella svårigheter i planer och strategier och är därför uppmärksam när det kommer till att fatta strategiska beslut. Mitt ledarskap karaktäriseras av entusiasm och handlingskraft och jag drivs alltid av att skapa ökad kunskap inom ramen för aktuell förvaltning eller organisation.
Även i de mest komplexa organisationer har jag förmågan att pedagogiskt kommunicera målgruppsanpassat både verbalt och textmässigt i de kanaler som anses lämpliga. Jag har tidigare varit verksam som föreläsare för både unga och äldre personer, fotbollsspelare och ledning, medarbetare och entreprenörer.
Sedan 2008 har jag arbetat efter Pippis tes – det har jag aldrig provat så det klarar jag helt säkert. Det har lett till att jag både arbetat med tåg, bank, kommersiell service i gles och landsbygd, samt allt däremellan och nu automatisering. Det som driver mig mest just nu är att öka den digitala mognaden hos organisationer, oavsett verksamhet. En av våra mest samhällskritiska frågeställningar som går för sakta.

%d bloggare gillar detta: