Från styrka till hot

Jobbet har alltid varit viktigt för mig. Det ger näring, stimulans och lärande. Därför har jag länge funderat på vad jag ska göra med sista årens erfarenheter på jobbet. Periodvis har jag varit så frustrerad och mått dåligt. Ingenting som jag gjorde eller sa sågs eller hördes av de som behövde det. Man kan faktiskt likna upplevelsen med en Swot-analys. Anställdes som en styrka men snart blev ett hot mot befintliga maktstrukturer och invanda normer. Nu är det dock historia och jag kommer återgå till att vara styrka.

Nya tider väntar inom kort och jag kan inte vara mer glad. Känner kreativiteten vakna till liv igen. Jag ska få vara mig själv igen. Jobba med förändringar, utveckling och ledarskap. Bidra till mer effektivitet och nyttja kapacitet både hos människa, teknik och organisation.

Jag väljer nu aktivt att skapa lärande från de tuffa åren och förmedla mina totala erfarenheter till nya kunder, kollegor och intresserade. Lärande Ledarskap får aldrig stanna av. Inte hos mig och inte hos er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.