Var sak har sin tid

Jag hade kunnat tänka mig att hoppa över 2018 av flera skäl men nu sitter jag ändå här med stora lass av erfarenheter, tankar och nya idéer. Det blev inte alls som jag tänkt mig men jag kan ändå se några pusselbitar som kommit på plats. pieces-of-the-puzzle-1925425_1280

  • Ett riktigt spännande jobb där jag får möjligheten att jobba med hela paletten så att säga. Lösningsinriktat utan att slutprodukten är färdigmejslad, nästan som när jag jobbade med Citytunneln för många år sedan. Stimulerande!
  • Ett politiskt engagemang fast från styrelseposition. Det är viktigt, långsiktigt och mycket lärorikt.
  • Jag är även utbildad målvaktstränare nu för tiden. Det känns så oerhört viktigt att kunna stötta ungdomar i detta. Laginsats, personlig utveckling, fysiska utmaningar. En ynnest att få ta del av denna del av fotbollsvärlden. Mitt erbjudande kring mental träning står självklart kvar också.

Som sagt, några pusselbitar som är betydande. Som ger energi. Men samtidigt finns där önskan att upptäcka nytt. Att bryta nya vägar men att göra det med utgångspunkt från vem jag är och vad jag står för idag. 2018 var minst sagt en gamechanger för mig och jag är inte riktigt klar med utfallet ännu.

Därför kommer jag inte blogga aktivt under 2019. Jag ska fortsätta skriva, fundera och reflektera men genom andra forum. Var sak har sin tid men hur jag än vänder och vrider på det…fortsättning följer.pippi

Ta hand om er! Och stort tack för den läsning och återkoppling som ni gett på bloggen ❤

Vi hörs!

 

 

2 kommentarer på “Var sak har sin tid

  1. Heja heja Li! Hoppas du framöver bloggar igen, gillar att läsa. Eller hittar annat sätt att dela din klokskap, kanske funkar ett ”kortare” mer ”otvunget” forum bättre? Själv instagrammar jag mer och bloggar mindre och trivs m det.

    Keep up the good work!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.