Inspark

Jorå…bollen är i rullning. Du kanske redan börjat jobba och funderar lite över det. Det var en varm sommar med mycket bad och lite mindre grillning. Omställningen till jobb välkomnas av några, utöver mig själv!

Efter en fin vila där det mesta gick ut på att inte ha någon plan alls har nu alla ideér börjat poppa upp i huvudet på mig. För mig som periodvis helt ramlar ner i entreprenörskapsdiket så handlar det ofta om:

  1. Olika affärsideér. Saker som borde göras helt enkelt. Eller saker som kanske inte finns ännu, inte helt ovanligt att temat blir utbildning. Detta slutar ofta med att jag saknar en partner in crime och jag tappar lite fart. Jag ger mig dock inte, någon dag kommer den ultimata affärsidén och rätt tillfälle!
  2. Mental träning. Olika tankar som gör att jag kan bli den bästa varianten av mig själv. Efter att ha läst Brené Brown så ökade jag förståelsen för mig själv väldigt mycket. Det var dock utmanande. Men hur kan vi ta detta vidare? Att stå stadigt i sig själv är inte alltid helt enkelt, inte för mig och inte för andra. Kanske något att diskutera i arbetsgruppen? Våga vara mjuk liksom!

För att göra det hela lite enklare lånar jag temat från fotbollens värld. Inspark. Vi kommer alldeles snart till den period då alla snackar kick-off, upptakt och uppstart. Jag tycker vi släpper det och tänker inspark. Vi har en fantastisk chans att starta höstens arbete (uppspel) genom att placera inspiration (bollen) på rätt ställe vid rätt tidpunkt för att gå mot mål. Men…det kräver att alla är med. Hela laget måste vara på tårna, precis som i fotbollslaget. Och värdegrunden är om möjligt viktigare än någonsin. Våga vara mjuk.

sport ball football team
Photo by Negative Space on Pexels.com

Jag kommer gärna till er och skapar en välplacerad inspark med en föreläsning eller workshop. Läs gärna mer om vad jag kan erbjuda här. Mycket ledarskap, värdegrund, mental träning och som alltid lärande. Och har ni ideér om andra ämnen så välkommen, vi löser det! Jag älskar ideér 😀

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.