Årets branschdag

Lite sedvanligt trött begav vi oss till årets branschdag. Jag och min medresenär, tillika dotter, längs den livsnerv som finns kvar i inlandet. E45. Mora tur och retur över dagen. Och nej, det var inte tal om någon cool branschdag på flott konferensställe. Det var bara en dag med många mil och tillfälle att utvärdera och tänka igenom årets första halva.

Som egen företagare har jag möjligheten att skapa mina egna lärande processer och detta sker oftast då kollektivtrafiken lyser med sin frånvaro och barnen ska åka till sin pappa många mil söderut. Under årets branschdag kunde jag konstatera att mitt företag gjort sitt första uppdrag, samt etablerat kontakt för fler uppdrag till hösten.

Jag har startat min politiska resa och blivit styrelseledamot. Något som jag faktiskt saknat. Vart jag landar i allt detta får vi väl se. Men det är fantastiskt att möta engagerade och kompetenta partivänner. Det ger så mycket hopp om kommande tider. Igenom detta fick jag nöjet att träffa Annie Lööf också. Så oerhört sympatisk och närvarande!

Men det bästa med årets branschdag var kanske ändå att jag insåg att jag under början på 2018 gjort saker som jag är stolt över, både i jobb och privat. Och genom detta blir det så klart både lättare och roligare att fortsätta framåt, åtminstone som kombinatör. (Anställd plus företagare=kombinerad tillvaro). Genom att jag lyckas kombinera mina kärnämnen och intressen i alla led kan jag också se nya utmaningar som väntar runt hörnet. Att lära mer, knåda på invanda sanningar och göra bra resultat…ja, helt säkert kommer roliga saker ske även under resten av 2018.

Det är däremot inte lika roligt att år efter år se 45:an förfalla. Det är en väg som fascinerar mig lika mycket som den är sprucken. Och på sätt och vis delar den också vår tillvaro likväl som den berättar en historia som vi ofta glömmer. Vilka levnadsöden som format bygden. Förutsättningarna skiljer sig åt för både boende och företagare, beroende på var du bor. Det behöver vi jobba vidare med, kanske något att återkomma kring längre fram.

Underskatta aldrig kraften i enkelheten – Robin Sharma 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.