Det är inte ofta jag kommer av mig…

I söndags var jag på min första nomineringsstämma inom politiskt verksamhet. Jag hade ju gjort lite som Pippi tidigare under hösten och blivit ett av flera förslag till en grymt bra lineup för Centerpartiet i Östersunds kommun. Och nu kan jag ödmjukt konstatera att jag är inget förslag längre utan en kandidat som man kan rösta på i kommunvalet.

Det är inte ofta jag kommer av mig men detta gör mig ganska eftertänksam. Glad. Tacksam. Och jag har funderat hela dagen på hur jag ska gå vidare med detta. Förutom att jag bloggar nu så kommer jag självklart också att delta i utbildningar, möten och andra tillfällen som ger lärande.

Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert – Pippi

Men framför allt så ska jag fortsätta driva utvecklingsfrågor. Mina kärnfrågor är så utan någon större överraskning, näringsliv och företagande samt skola och folkhälsa. Det är frågor som inte bara ryms inom mitt eget parti utan också som kommer ha stor påverkan på vår tillvaro längre fram.

Sverige går bra ekonomiskt, men det är först när vi hamnar i en lågkonjunktur som vi kommer att se vilka enorma konsekvenser skolans misslyckande för med sig.

Själva anledningen är att jag vill inte vänta på något genomslag. Jag vill vara med och aktivt bidra till en förändring. Detta blir en fantastisk och lärorik resa!

road-220058_640

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.