Öka din motivation

Det låter ju som en perfekt titel från vilken dagstidning som helst så här i nyårstider. Öka din motivation…nytt år, nya möjligheter. Nyårslöften analyseras, bedöms och inbefrias..eller inte. Vi får se. Om några veckor, kommer nästa rubrik. Så minskar du stressen – 10 snabba insatser. Sedan är vi igång ända fram till nästa nyår.

Fast jag vill ju ärligen öka din motivation. Så där på riktigt så att det känns ända in i hela dig. Fast jag vill inte göra det med yttre motivationsfaktorer som är kortsiktiga. Jag vill inspirera dig att öka motivationen genom att öka ditt eget lärande långsiktigt.

new-year-3039802_1920

Det är något som alla kan göra. Alltså inte bara vetgiriga. Och det ger en fantastisk frihetskänsla, ökat välbefinnande och självklart resultat. Bra va? Men..det låter väl lite väl konsult-aktigt just nu. För all del. Men det är också därför jag bestämt mig för att bygga ett föreläsningserbjudande kring detta. Alltså inte för att fylla på konsultens klyschor utan för att jag verkligen anser att vi behöver mer verktyg och mer kunskap kring varför det inte bara är roligt att jobba med lärande. Det är en investering på alla plan. Det ger förutsättningar.

Öka din motivation genom att öka ditt lärande. Fundera lite på det så länge. Jag återkommer med mer information.

Och till dess önskar jag alla glada läsare en fantastisk start på det nya året :)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.