Kategorier
ledarskap mål motivation

11 månader

Det har gått 11 månader och bloggen hamnade lite på sidan. Jag funderade på varför och kom fram till att jag ändå är rätt nöjd så här i slutet på året. Det är nu jag vill samla kraft och mod till nya utmaningar. Under de gångna 11 månaderna så har vi flyttat, jag har bytt bil 2 gånger, jag har repat mig från diskbråck, varit utomlands och inte minst startat den där efterlängtade firman. Och allt däremellan som gett glädje, så klart lite förvirring och mycket lärande.

Jag jobbar med ett viktigt uppdrag, en föreläsningsserie, inför nästa år men berättar mer lite längre fram. Och självklart blir det mer blogg. En avslutande trendspaning inom lärandets tecken utlovas, någonstans mellan lucia och tomten tänker jag.

Nu blir det slutleveranser på jobbet. Nationella årskonferensen ska hållas och planeringar ska spikas. Gott så. Det är små leveranser om jag ser till hur mina 11 månader bakåt sett ut. Jag känner mig rätt trött, glad och förväntansfull. Jag satte ramar under 2017 och nu är det dags att jobba med innehållet. Det är en av mina målsättningar. Att de saker jag gör ska stimulera mitt sinne genom att ge och göra mer kunskap och lärande.

Jag hoppas du också kan se tillbaka på dina 11 månader och känna dig stolt. Det gör jag.

checklist-1919292_640

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.