Vägen fram

I all sin enkelhet. Något som jag drömt om i flera år kommer äntligen bli verklighet…igen. Under oktober kommer jag att finnas tillgänglig som föreläsare eller möjligen för skrivjobb. Nej, jag kommer inte sluta min nuvarande tjänst men jag kommer skaffa mig den bästa hobby man kan tänka sig…och varför detta?

För sex år sedan fick jag en oerhört fin utmärkelse. Jag blev utsedd till Årets Entreprenör av organisationen JCI med motiveringen att jag hade en utmärkt förmåga att ta tillvara på möjligheter inom organisationen. Samtidigt drev jag företag och ja, levde min dröm kan man säga. Sedan kom livet ikapp med en rad utmaningar och jag har sedan dess fokuserat på just att ta tillvara på möjligheterna och skapat mig en ny tillvaro. Det har periodvis varit galet tufft men drömmen var alltid kvar. Att få bli företagare igen, i någon form vid något tillfälle. För mig handlar det om ett sätt att vara, ett sätt att bidra. Och vägen fram känns nu väldigt spännande.

Och vad ska jag prata om då? Jag älskar att inspirera andra i ledarskap och i lärande. Mina föreläsningar kommer självklart ha sin grund i detta. Jag har föreläst, modererat, konfererat och utbildat i flera olika sammanhang under flera års tid. Och jag känner att jag har något att säga. Min ambition är att fler ska jobba med ett lärande ledarskap. Jag kommer sätta några case kring detta och givetvis färdigställa all formalia under september. Mer information följer så klart 🙂

Även om vägen ibland är både kurvig och knölig så kommer man alltid fram. Yess!!!

road-220058_640

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.