Jag gillar dig!

Hösten kom snabbt i år, förmodligen för att sommaren var så kall. Och jag kom på mig själv med att nästan glömma bort bloggen. Inte utan anledning dock. Mycket fokus har legat på fotbollen där jag är aktiv som tränare. Så fantastiskt att få förtroendet att jobba med dessa ungdomar.

Vi har pratat en del om målbilder och vad vi är på bra på under höstsäsongen. Inte helt lätt. Många av spelarna fick återkomma en vecka senare då det inte alls var självklart att säga, jag är grym på att dribbla. Eller jag är världens bäst back.

Och detta är ju så fundamentalt viktigt i alla avseenden. Att tillåtas våga drömma. Att få känna sig starkt och bra! Att få chansen att skapa nya vägar!

5195799228_5b54a6cb9c_o

Det var någon klok person som sa att Ledarskap är att gilla människor. Och för att gilla människor måste jag få en chans att sätta min egen plattform. Osäkerhet, lågt självförtroende och rädsla är inga ingredienser för att nå mål och bli den bästa versionen av mig själv. Plattformen bör bestå av bekräftelse, tydlig och stark självbild och mod. Med mera.

Jag vet inte hur ni tänker men jag vill ha mer ledarskap och mål runt om mig. Fler människor som tar ledarskapet ett steg till, unga som gamla. Det inspirerar mig och ger verktyg för eget lärande. Och som tur är så gillar jag ju dig.

 

 

En kommentar på “Jag gillar dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.