Våga drömma!

Ibland tittar vi på omvärlden med våra egna filter och drömmar går förlorade. Och att blogga om drömmar känns inte ens passande i den tid vi lever. Det är det filter som smugit sig på mig likt en uppdatering i Instagram men nu får det vara bra tänker jag.

Är det inte dags att vi alla tillåter oss att drömma lite mer. Våga höja blicken och se det samhälle som vi vill vara en del av? Våga dröm och bli din egen förändringsagent. Skjut prick på målet.

james-bond-1015614_640

 

För mig känns det som om jag går under radarn. Har precis fått ordning på ett stort diskbråck genom egen träning och ett enormt fokus. Jobbar heltid igen och nej, jag ska ju inte operera mig som så många frågar. Jag drömmer om att springa milen igen. Det måste gå. Det ska gå. Och gör det inte det så kommer jag fatta andra beslut längs vägen. För det är inte målet som är resan. Det är resan som är målet. Och längs vägen drömmer jag om att bli företagare igen.

Springa en mil och bli företagare igen. Låter ju inte klokt om man ser till vissa faktorer. Men livet är inte klokt, det är spännande. Jag vågar drömma och jag ska sudda bort det där tråkiga ”det går inte-filtret”. Vad drömmer du om?

2 kommentarer på “Våga drömma!

  1. Drömmer att jag varje dag ska se framemot positiva utvecklande saker i mitt liv! Att jag känner tydligt hur jag själv formar mitt liv i varje stund, att jag blir bättre på att lyssna inåt och hitta min egen balans av lärande och tid till att reflektera!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.